Тернополяни - срібні призери Чемпіонату Європи з фрі-файту

Тернополяни - срібні призери Чемпіонату Європи з фрі-файту

12.12.14 12:29 0 767
У Баку провели відкриту європейську першість з фрі-файту серед юнаків та юніорів у розділі «limited-fight». В рамках турніру змогли виступити майже триста юних спортсменів із 31 країни. За інформаціє СКУ, українці вибороли на цих змаганнях 12 нагород та посіли 2 загальнокомандне місце. Першими ж тут стали представники Індії, на третьому місці – росіяни.

Дві срібних медалі завоювали на Чемпіонаті Європи і представники Тернопілля – вихованці спортивного клубу «Характерник». Так, у ваговій категорії 32 кг срібним призером став тернополянин Сергій Угрин, якого тренує Олександр Долішний. А ще одну срібну нагороду для медальної скарбнички області здобув Євген Оберман із Чорткова, якого готував Григорій Никифорець, інформують в управлінні з питань фізичної культури і спорту ОДА.

Говорячи загалом про досягнення українських спортсменів на Чемпіонаті Європи з фрі-файту в розділі «limited-fight», то у змаганнях юніорів (16-18 років) на нашому рахунку «золото» Ярослава Василька із Сумської області (вагова категорія +84 кг), «срібло» його земляка Сергія Ходуна, який виступав у ваговій категорії 84 кг (обох хлопців тренує Бондаренко І.А.) та «бронзу» Юрія Комара, якому вдалося зробити у Баку хай не золотий, проте «дубль».

Щодо виступу юнаків (10-12, 13-15 років), то тут маємо блискучий результат від представників Запорізької області – 4 золотих та 1 срібна медаль. Чемпіонами Європи додому повернулися Дмитро Батрак (вагова категорія 52 кг), Роман Касьянов (вагова категорія 47 кг), Іван Жуков (вагова категорія 32 кг) та Денис Терех (вагова категорія 42 кг). Крім того, Денис зумів вибороти ще й «срібло» у ваговій категорії 47 кг. Усіх хлопців тренує Бурда А.С.

Срібними призерами стали Роман Руденко (вагова категорія 57 кг) та Сергій Набаранчук (вагова категорія 52 кг) з Київщини (тренер – Кирилюк В.М.), а також Євген Оберман чортків (вагова категорія 42 кг) та Сергій Угрин (вагова категорія 32 кг) з Тернопільської області (тренери – Никифорець Г.Д. і Долішній О.В. відповідно).

Додамо, також, що 14 грудня у Тернополі, у спортивному залі ЗОШ №16, відбудеться Чемпіонат міста з фрі-файту клубу «Характерник». В рамках змагань пройде і відкритий Чемпіонат міста із «сабмішн». Початок о 10 годині.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ