18 грудня на Львівщину привезуть Вифлиємський вогонь миру

18 грудня на Львівщину привезуть Вифлиємський вогонь миру

13.12.14 11:11 0 677
На Львівщині Вифлиємський вогонь миру розпочне свою мандрівку 18 грудня, коли львівські пластуни урочисто передадуть його керівнику області Юрію Турянському.

Про це повідомляє прес-служба львівської ОДА.

Згодом полум’я передадуть у собор святого Юра, звідки його як символ миру та єднання розвезуть по дитячих будинках, геріатричних центрах, церковних парафіях, лікарнях та військових частинах Львівської області. Вифлиємський вогонь, як символ добра та любові, донесуть усім бажаючим мешканцям Львівської області.

В Україні урочиста передача Вифлеємського вогню традиційно буде відбуватись у більшості обласних та районних центрах. Вогонь миру і добра завітає також і в Краматорськ та Слов’янськ.

Координатор передачі Вогню миру в Україні Соломія Гребеняк зазначає: «Цьогоріч Вифлеємський вогонь є особливим Божим знаменням про близькість довгоочікуваного Миру. Він вселяє у людські серця віру у щасливе завтра. Особливо світла миру потребують ті, що віддають своє життя за нього. Тому пластуни зі всієї України понесуть іскру віри нашим військовим, надію їхнім матерям та велику любов усьому українському народу».

Зазначимо, Вифлиємський вогонь миру українські пластуни отримають у Відні, а пізніше поширять не лише по всій Україні, а й в інші країни Європи, де є українські громади: Румунію, Сербію, Словаччину, Чехію, Австрію, Німеччину, Італію, Францію, Бельгію, Литву, Латвію, Естонію та Польщу.

Про це повідомив ZIK
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Вінничині відбулося ...
Наступна новина: Волинська область: ...

КОМЕНТАРІ