Начальник буковинської міліції: "Низько вклоняємося за безстрашність ліквідаторам наслідків аварії на ЧАЕС"

Начальник буковинської міліції: "Низько вклоняємося за безстрашність ліквідаторам наслідків аварії на ЧАЕС"

13.12.14 10:50 0 807
14 грудня було закінчено будівництво саркофага над зруйнованим атомним реактором Чорнобильської станції. Тож щороку саме цього дня вшановуються відважні ліквідаторів тієї страшної техногенної катастрофи.

на обліку УМВС знаходиться 202 ліквідатора цієї жахливої трагедії та 35 сімей загиблих працівників міліції – учасників ліквідації Чернобильської аварії. Семеро ліквідаторів продовжують працювати в управлінні.

Під час виступу начальник УМВС України в Чернівецькій області Валерій Зінченко підкреслив: «Ми низько схиляємо голови перед неоціненним людським подвигом, мужністю, героїзмом, відвагою ліквідаторів, які не думали про нагороди, відзнаки, не ховалися за спини товаришів, навіть почасти не усвідомлюючи, на яку особисту небезпеку наражалися.На жаль, багатьох наших колег вже немає серед нас. Невблаганна хвороба передчасно забрала їх з життя. Але вони навічно залишаться у наших серцях, а пам'ять про них не згасне ніколи».

Світлу пам'ять всіх, хто передчасно пішов із життя внаслідок цієї аварії присутні вшанували хвилиною мовчання.

На завершення зустрічі очільник буковинського міліцейського відомства побажав ліквідаторам міцного здоров'я, добробуту і благополуччя та вручив грошові премії.

СЗГ УМВС України

в Чернівецькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Івано-Франківщина: в ...
Наступна новина: Яворівська райрада пропонує ...

КОМЕНТАРІ