У Чернівцях дільничні інспектори міліції викрили "дачного крадія"

У Чернівцях дільничні інспектори міліції викрили "дачного крадія"

13.12.14 08:01 0 658
Зловмисник заліз до будинку 54-річної жінки, звідки поцупив майно на загальну суму 3700 гривень. Завдяки професійним діям дільничних інспекторів Шевченківського райвідділу міліції злочинна діяльність негідника викрита.

Дільничні інспектора Шевченківського райвідділу міліції одразу прийняли заходи щодо викриття «дачного крадія». Опитавши місцевих громадян, правоохоронці отримали необхідну інформацію, яка допомогла вийти на слід зловмисника.

Працівники міліції встановили, що до скоєння крадіжки майна причетний 39-річний мешканець Чернівців, котрий раніше не судимий, однак потрапляв в поле зору правоохоронців та притягався до адміністративної відповідальності.

Як з'ясувалось, зловмисник шляхом вільного доступу заліз до відчиненого дачного будинку 54-річної потерпілої та викрав електрозварювальний апарат, електродриль та шуруповерт. Чоловік зізнався у скоєному злочині та пояснив, що електричні інструменти планував продати, а виручені кошти від продажу витратив на спиртне.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Встановлюється причетність чоловіка до скоєння аналогічних злочинів на території району та міста.

СЗГ УМВС України

в Чернівецькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львові за «гарячими ...
Наступна новина: Суперліга. Дніпро розгромив ...

КОМЕНТАРІ