Керівники прокуратури Вінниччини провели виїзні прийоми громадян

Керівники прокуратури Вінниччини провели виїзні прийоми громадян

13.12.14 14:42 0 819
Прокурор області В'ячеслав Соколовий побував на Хмільниччині, там він провів особистий прийом громадян. Місцеві жителі звертались до очільника прокуратури Вінниччини з різного роду питаннями. Зокрема, вони скаржились на затягування розслідування міліцією кримінального провадження, щодо виділення майна колишнього колективного сільськогосподарського підприємства "Куманівецьке" в натурі та інше. За усіма зверненнями прокурором області надано роз'яснення та доручено провести перевірки.

Крім того, заступник прокурора області Михайло Козачук здійснив особистий прийом громадян у м. Ладижині. Питання, з якими звертались люди, стосувались, зокрема, земельного та житлового законодавства, на що отримали відповідні роз’яснення.

За словами Михайла Козачука, ним були прийняті до розгляду й заяви, у яких представники громадського об’єднання «Ладижинська громадська рада» скаржаться на порушення органами місцевого самоврядування вимог екологічного та земельного законодавства.

Також заступник прокурора області побував у Ладижинській виправній колонії № 39, де провів особистий прийом засуджених та оглянув приміщення, в яких вони утримуються. На виявлені окремі недоліки в організації побутового забезпечення утримуваних керівництву установи звернуто увагу.

Про це повідомили у прес-службі прокуратури Вінницької області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Житомирщині ...
Наступна новина: На Тернопіллі рятувальники ...

КОМЕНТАРІ