На Вінничині в середній загальноосвітній школі с. Чечелівка Гайсинського району завершуються роботи по будівництву нової котельні (+фото)

На Вінничині в середній загальноосвітній школі с. Чечелівка Гайсинського району завершуються роботи по будівництву нової котельні (+фото)

13.12.14 12:56 0 836
У цьому пересвідчився голова ОДА Анатолій Олійник, відвідавши даний об'єкт під час робочого візиту до Гайсинського району.

Директор школи Надія Яроменко, яка вже 26 років керує навчальним закладом, надала коментарі щодо очікуваної економії від встановлення твердопаливного котла : « Зараз великі витрати електроенергії і газу пояснюються тим, що котельня, яка обслуговує школу, знаходиться на відстані 420 м і є промисловою, тобто розрахована на великий об'єм обігріву та цілодобову роботу, а так, як на даний час її споживачем є лише школа, то витрати газу для забезпечення належного теплового режиму є значними (при мінусових температурах щодоби спалюється від 400 до 650 м3 газу».

За її словами, нині тепло школі забезпечують 2 котли марки КВа-0,8 ЛЖ «Факел-0,8 ЛЖ», потужністю 0,8 МВт., встановлені ще у 1997 р. Значні втрати тепла виникають на обігрів 420 м теплотраси, чого вдасться уникнути, маючи власну котельню на території школи. Вже створено достатній запас пелетів, які будуть використовуватись для опалення у нових котлах.

Голова ОДА поцікавився як ідуть роботи по облаштуванню теплотраси, прокладці труб, монтажу твердопаливних котлів.

Користуючись нагодою, Анатолій Олійник ознайомився із роботою навчального закладу, відвідавши навчальні кабінети, актову залу та гордість Чечелівської загальноосвітньої школи І-ІII ступенів - світлицю.



























Про це повідомили у Вінницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Financial Times визначила ...
Наступна новина: рятувальники відвідали ...

КОМЕНТАРІ