На Вінничині в УМВС вшанували ліквідаторів аварії на ЧАЕС

На Вінничині в УМВС вшанували ліквідаторів аварії на ЧАЕС

13.12.14 14:16 0 788
Працівники вінницької міліції вшанували учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС. Правоохоронці, які мужньо і самовіддано виконали свій професійний та громадянський обов'язок в зоні лиха, отримали відзнаки УМВС, Української асоціації «Чорнобиль», Українського фонду правоохоронних органів «Правозахист», облдержадміністрації та облради.

28 років тому Чорнобильська трагедія змінила життя мільйонів людей, а її наслідки продовжують хвилювати людство і .

14 грудня, у день, коли офіційно завершилося будівництво саркофага над зруйнованим у результаті вибуху четвертим енергоблоком Чорнобильської атомної електростанції, вшановують учасників ліквідації наслідків аварії.

Вшанування ліквідаторів цієї страшної трагедії в обласній міліції розпочалося хвилиною мовчання та покладанням квітів до пам'ятника загиблим працівниками міліції. З травня 1986 по 1990 роки у ліквідації наслідків аварії на ЧАЕС взяли участь 1059 працівників органів внутрішніх справ Вінницької області. Вони чесно і самовіддано виконали свій службовий та громадянський обов'язок, близько ста – ціною власного життя.

- ми схиляємо голови перед мужністю тих працівників міліції, чию молодість обпалила згубна дія радіації, тих, хто, не шкодуючи власного життя та здоров'я, вступив у двобій з мирним атомом, що вийшов з-під контролю, - з такими словами до ліквідаторів звернувся начальник УМВС Ігор Моренець. - Ми віддаємо належне вашій мужності, вірності Присязі, обов'язку, готовності завжди прийти на допомогу. Від імені колегії управління бажаю всім присутнім міцного здоров'я, активного довголіття, родинного затишку та всіх гараздів.

Пісні про Чорнобиль присутнім подарувала солістка оркестру УМВС Оксана Славна.

СЗГ УМВС України

у Вінницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: У Рівненській області ...

КОМЕНТАРІ