У Волинській області шана – ліквідаторам наслідків аварії на Чорнобильській АЕС

У Волинській області шана – ліквідаторам наслідків аварії на Чорнобильській АЕС

13.12.14 13:22 0 728
Заступник голови облдержадміністрації Світлана Мишковець поклала квіти до пам'ятного знака «Жертвам Чорнобиля», що у Луцьку на території Меморіального комплексу «Вічна слава"

Напередодні Дня вшанування учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС заступник голови облдержадміністрації Світлана Мишковець поклала квіти до пам'ятного знака «Жертвам Чорнобиля», що у Луцьку на території Меморіального комплексу «Вічна слава». Також до підніжжя постаменту лягли квіти від першого заступника Луцького міського голови Святослава Кравчука та першого заступника голови обласної ради Олександр Пирожик. До скорботних урочистостей долучилась громадськість краю та представники чорнобильських організацій. У такий спосіб волиняни вшанували пам'ять про тих, хто ціною власного життя та здоров'я рятував людство від невидимого ворога.

День вшанування учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС щорічно відзначається в Україні 14 грудня відповідно до указу, підписаного Президентом України 10 листопада 2006 року. Справа в тому, що саме 14 грудня вважають днем закінчення будівництва саркофага над зруйнованим четвертим енергоблоком Чорнобильської АЕС.

Прес-служба облдержадміністрації.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ