В Житомирській області у Новограді-Волинському міліціонери затримали чергового любителя "кайфу"

В Житомирській області у Новограді-Волинському міліціонери затримали чергового любителя "кайфу"

13.12.14 13:05 0 797
Увечері 11 грудня на одній з вулиць міста дільничні інспектори міліції помітили молодика, який явно намагався зникнути з поля зору правоохоронців.

Під час огляду речей зупиненого міліціонерами 29-річного жителя райцентру, у нього в кишені виявили два медичних шприца з темною рідиною. Чоловік пояснив, що це наркотичний засіб, який він зберігав для власного споживання.

Нині вилучене направлено на дослідження до Науково-дослідного експертно-криміналістичного центру при УМВС. У рамках досудового розслідування слідчі також з'ясовують походження наркотичного засобу та чи не займався чоловік збутом небезпечного зілля.

Шановні громадяни, нагадуємо Вам, що статтею 309 Кримінального кодексу України за незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту передбачено покарання у вигляді штрафу або виправних робіт, або арешту, або обмеження волі на строк до трьох років, або ж позбавлення волі на той самий строк.

СЗГ УМВС України

в Житомирській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ