В Житомирській області в Андрушівському районі дільничний розшукав магазинних злодіїв по… шампанському

В Житомирській області в Андрушівському районі дільничний розшукав магазинних злодіїв по… шампанському

13.12.14 16:15 0 805
В одному з сіл району уночі було обікрадено місцевий магазин. Невідомі винесли з приміщення лише цукерки та шампанське. Саме ігристий напій і став зачіпкою для дільничного інспектора, який встановив особи нічних візитерів. Нині обом оголошено про підозру у вчиненні крадіжки.

Із повідомленням про крадіжку до чергової частини Андрушівського РВ УМВС Житомирщини звернулась жительки с. Котельні. Жінка розповіла, що з її магазину викрадено товару на суму понад тисячі гривень. Щоправда невідомі спокусилися лише на цукерки та шампанське.

На місці події проводили огляд працівники слідчо-оперативної групи райвідділу міліції, але вилученої ними слідової інформації було недостатньо для ідентифікації особи зловмисників. Відтак, певний час досудове розслідування кримінального провадження за фактом крадіжки (ч.3 ст. 185 ККУ) не мало позитивних результатів.

Особи підозрюваних вдалося встановити місцевому дільничному інспектору. Такий специфічний набір викраденого товару красномовно свідчив про причетність, ймовірніше, всього молодді. Тож, у першу чергу, посилена увага була до них.

А «прогоріли» любителі солодкого, коли не втримались й почали хизуватись та пригощати викраденим однолітків. Дільничний інспектор й зацікавився, звідки у парубків гроші на такі «бенкети».

Нічними крадіями виявилися двоє односельчан, 20-ти та 14-ти років. Уже в міліції хлопці розповіли, що взагалі то збиралися поцупити лише записи, де продавець фіксувала, кому і що продає в борг. А оскільки «злощасного» зошита в приміщені не виявилось, то вирішили «підсолодити життя цукерками і шампанським».

До речі, хлопці кілька місяців переховували його в нежилому будинку неподалік від місця проживання одного із молодиків.

- Наразі обом оголошено про підозру у скоєнні злочину. Покаранням за такі дії може стати позбавлення волі на термін від 3 до 6 років, – прокоментував начальник Андрушівського РВ УМВС Сергій Бойко.

СЗГ УМВС України

в Житомирській області,

за повідомленням Андрушівського РВ
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Івано-Франківській ...
Наступна новина: В Чернігівській області ми ...

КОМЕНТАРІ