В Житомирській області підробка документів

В Житомирській області підробка документів

13.12.14 11:26 0 650


11.12.2014 працівниками ВДАІ м. Житомира в м. Житомирі, по вул. Яна Гамарника, зупинено автомобіль VOLKSWAGEN PASSAT, під керуванням жителя Житомирської області, Житомирського району, 1983 р.н..

Під час перевірки документів було встановлено, що реєстраційні документи на транспортний засіб з явними ознаками підробки. Дана подія зареєстрована в Житомирському МВ.

Невідповідність

11.12.2014 працівниками ВДАІ м. Житомира в м. Житомирі, по вул. Яна Гамарника, зупинено автомобіль VOLKSWAGEN PASSAT, під керуванням жителя Житомирської області, 1983 р.н.. При звірці номерів агрегатів виявлено, що номер кузова не відповідає записам в базі даних «АІПС Автомобіль». Дана подія зареєстрована в Житомирському МВ.

11.12.2014 працівниками ВДАІ м. Житомира в м. Житомирі, по вул. В. Бердичівська, зупинено автомобіль VOLKSWAGEN GOLF, під керуванням жителя м. Житомира, 1983 р.н.. При звірці номерів агрегатів виявлено, що номер кузова не відповідає записам в базі даних «АІПС Автомобіль». Дана подія зареєстрована в Житомирському МВ.

Про це повідомили у прес-службі УДАІ УМВС України в Житомирській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: У Хмельницькому триває ...

КОМЕНТАРІ