У Житомирі розпочався всеукраїнський турнір з боксу

У Житомирі розпочався всеукраїнський турнір з боксу

13.12.14 08:39 0 758
Цьогоріч в обласному центрі знову проводять всеукраїнський турнір з боксу, присвячений пам'яті майстрів спорту Олега Зубенка та Богдана Брусєнцова та відзначенню 71-ї річниці визволення міста Житомира від німецько-фашистських загарбників.

Змагання проходять у приміщенні Житомирської обласної державної телерадіокомпанії (вул. Театральна, 7, 2-й поверх) з 12 по 14 грудня 2014 року. Запрошуються житомиряни та гості міста повболівати за наших спортсменів. Фінал турніру відбудеться 14 грудня о 12.00.

Цього року у боксерських змаганнях беруть участь спортсмени з 6 регіонів України віком від 18 до 22 років. Це Житомирська, Вінницька, Київська, Дніпропетровська, Львівська та Тернопільська області.

Участь у відкритті турніру 12 грудня взяли т.в.о. заступника голови облдержадміністрації Ярослав Лагута, заступник голови – керівник апарату облдержадміністрації Вячеслав Поліщук, директор департаменту сім'ї, молоді та спорту облдержадміністрації Світлана Гресь та голова Житомирської обласної федерації боксу Руслан Оглу.

«Незважаючи на деякі складності, пов'язані із соціально-політичною ситуацією в державі, все ж вирішили проводити змагання на Житомирщині. Запросили до участі спортсменів з інших областей. Такі турніри та інші спортивні заходи популяризують серед молоді необхідність займатися спортом та фізичною культурою», - наголосив Ярослав Лагута та побажав боксерам гарних поєдинків та перемоги найсильнішому.

Нагадаємо, що всеукраїнський турнір з боксу на знак вшанування пам'яті Олега Зубенка та Богдана Брусєнцова відбувається вже втретє. Участь у змаганнях беруть спортсмени, які вже мають певні досягнення у своїй діяльності. Це майстри спорту та кандидати у майстри спорту, переможці різноманітних турнірів.

Про це повідомили у Житомирській ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Вінничині з ...
Наступна новина: На Хмельниччині ...

КОМЕНТАРІ