Будматеріали із Житомирщини вже використовуються для відновлення будинків у Луганській області

Будматеріали із Житомирщини вже використовуються для відновлення будинків у Луганській області

13.12.14 13:25 0 820
Житомирщина відправила на Луганщину не одну вантажівку з гуманітарною допомогою. Жителі нашої області добре розуміють, що із настанням холодів людям, оселі яких зруйновані внаслідок обстрілів, окрім продуктів харчування та теплих речей вкрай необхідні будівельні матеріали.

Під час однієї із поїздок на схід України голова облдержадміністрації Сергій Машковський запропонував допомогу нашої області у відбудові об'єктів соціальної інфраструктури у місті Попасна на Луганщині, що знаходиться за 15 км від позицій бойовиків.

Так 6 грудня в неспокійний регіон знову надійшла чергова партія допомоги мирним жителям. Одна із вантажних машин доставила шифер. Саме цей будматеріал необхідний для відновлення будівель, стіни яких вціліли від обстрілів.

Як повідомив голова Луганської облдержадміністрації Геннадій Москаль, у селі Трьохізбенка Новоайдарського району одна із родин вже отримала шифер із партії допомоги, яка надійшла із Житомирщини. Сім'я пережила сильне потрясіння після того, як під час одного із обстрілів на подвір'ї вибухнув снаряд. Всі залишилися живі, але вибухова хвиля повністю знесла дах із будинку. Посадовець наголосив, що бюджетних коштів на відновлення оселі цих людей немає, тому він привіз їм шифер, що передали з Житомирщини. Постраждала родина не залишалася наодинці зі своєю бідою і тепер займеться ремонтними роботами в своїй оселі.

Про це повідомили у Житомирській ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: в Управлінні проходив ...

КОМЕНТАРІ