Українська Православна Церква дякує рятувальникам за мужність,честь та професійність,проявлені під час ліквідації пожежі

Українська Православна Церква дякує рятувальникам за мужність,честь та професійність,проявлені під час ліквідації пожежі

13.12.14 08:00 0 672
На адресу керівництва Управління ДСНС України у Житомирській області надійшов лист-подяка рятувальникам за ліквідацію пожежі від голови обителі милосердя Святої великомучениці Єкатерини Ставропігійного жіночого монастиря на честь Афонської ікони Божої Матері УПЦ. У документі, зокрема, йдеться:

«Дозвольте висловити Вам свою повагу та слова глибокої вдячності особовому складу Малинської пожежно-рятувальної частини № 13, Чоповицької – 30, Коростенської – 8, Іршанської – 28, очолюваних Вами Управління ДСНС в Житомирській області, які в листопаді цього року врятували від пожежі будинок в нашій області.

Сестри жіночого монастиря та обителі милосердя святої великомучениці Єкатерини низько вклоняються перед хоробрістю рятувальників, які захистили від вогню наші життя, зберегли храмові будівлі, які будувались багато років завдяки пожертвам численних благодійників і вірян Української Православної Церкви. Своїми злагодженими та сміливими діями рятувальники вкотре засвідчили, що мужність, честь та професійність – це дійсні принципи несення ними своєї служби.

Молимося за спасіння душ цих хоробрих людей та нехай береже Господь Вас і Ваші родини!»

Нагадаємо, що 3-го листопада о 19:15 в селищі Чоповичі Малинського району виникла пожежа в окремо розташованому будинку для гостей, що знаходиться на території жіночого монастиря на честь Афонської ікони Божої Матері Московського патріархату. Будівля немає історичної цінності, збудована у 2012 році. Тліли утеплювач між дерев’яним перекриттям другого поверху та дахом на площі 156 кв.м, а також речі домашнього вжитку на горищі. До гасіння складної пожежі оперативно було залучено чотири відділення пожежно-рятувальних підрозділів, а також працівники державного лісомисливського господарства.

У ДСНС у Житомирській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ