Отець Іван Ісаєвич нагороджений медаллю "Патріот України"

Отець Іван Ісаєвич нагороджений медаллю "Патріот України"

13.12.14 15:45 0 827
Медаль відомому волонтеру, благодійнику та військовому капелану вручив очільник закарпатської міліції Сергій Шаранич.

Виноградівець Іван Ісаєвич – людина відома в краї. Ця непересічна особистість поєднує в собі відразу кілька благородних професій.

Отець Іван – духівник, керівник церковного трибуналу Мукачівської греко-католицької єпархії. В смт.Королево на Виноградівщині він організував та утримує дитячий сиротинець. А ще цей небайдужий чоловік займається волонтерською допомогою для українських вояків та міліціонерів у зоні АТО і сам уже кілька разів побував на війні в якості військового капелана. В одному бою в о.Івана влучила в спину куля ворожого снайпера, і якби не бронежилет…

Щоразу коли на схід вирушає черговий загін закарпатських міліціонерів, аби замінити товаришів на бойовому посту, їх благословляє в далеку дорогу саме о.Іван.

-Я щиро схиляю голову перед цією великою Людиною, - каже начальник УМВС України в Закарпатській області полковник міліції Сергій Шаранич. - Важко оцінити те, що він зробив і робить для закарпатської міліції.

Днями в Ужгородському Хрестовоздвиженському греко-католицькому кафедральному соборі полковник Сергій Шаранич, у присутності Владики Мілана Шашіка, вручив о.Івану нагороду – медаль «Патріот України», подякувавши за допомогу міліції та всій громаді Закарпаття.

А Владика Мілан Шашік одержав від очільника міліції Почесну грамоту.

СЗГ УМВС України в Закарпатській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Рівненській області ...
Наступна новина: На Тернопіллі звернення ...

КОМЕНТАРІ