Закарпаття: на сміттєзвалищі на Іршавщині виявлено гранату

Закарпаття: на сміттєзвалищі на Іршавщині виявлено гранату

13.12.14 08:49 0 608
Вранці до чергової частини Іршавського міськвідділу міліції надійшло повідомлення від начальника відділу з питань цивільного захисту населення Іршавської РДА про те, що ним отримано інформацію від невідомого громадянина, що на сміттєзвалищі с.Дубрівка виявлено предмет, схожий на гранату Ф-1.

На місце пригоди одразу виїхала слідчо-оперативна група Іршавського райвідділу міліції на чолі з начальником райвідділу Мироном Черничком.

Як з′ясували правоохоронці, гранату знайшли громадяни, які працюють на сміттєзвалищі. Правоохоронці допускають, що хтось із мешканців району небезпечну знахідну тримав у себе вдома, а далі вирішив її викинути на сміття.

Правоохоронці огородили смітник та виставили на місці виявлення вибухонебезпечного предмету пост.

Як розповіли фахівці, від вологи, довгого перебування у смітті, від невеликої іскри чи удару граната могла вибухнути. Саме тому при виявленні вибухонебезпечних предметів (а їх наразі може бути привезено зі Сходу чимало) до них не варто торкатись - це дуже небезпечно. Тож місце знаходження вибухонебезпечних предметів слід відразу ж обгородити й нікого туди не допускати. А далі слід повідомити про небезпечну знахідку в міліцію.

Віта Горзов

Іршавський РВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Житомирі розпочався ...
Наступна новина: На Тернопільщини створюють ...

КОМЕНТАРІ