Правоохоронці Ужгородщини врятували життя вагітній жінці

Правоохоронці Ужгородщини врятували життя вагітній жінці

13.12.14 16:23 0 880
Вагітна жінка, вирішивши звести рахунки з життям, наковталась пігулок і пролежала непритомною майже добу…

Серед ночі до працівників Ужгородського райвідділу міліції звернулася мешканка смт.Середнє, що на Ужгородщині. Жінка повідомила, що до неї зателефонував її зять і розповів, що його дружина, яка перебуває на 4-му місяці вагітності, не повернулась додому з роботи і не виходить на зв'язок.

Востаннє з дружиною чоловік розмовляв по мобільному телефону в обід. Під час розмови подружжя домовилося зустрітися на автовокзалі міста Ужгород, і жінка сказала, що вже сідає в маршрутне таксі. З того моменту про неї нікому нічого не було відомо.

Правоохоронці розпочали пошуки зниклої, залучили десяток працівників райвідділу, кінологів із собаками. І вже за деякий час пошуки дали свої результати.

Вагітну жінку міліціонери знайшли непритомною на горищі будівлі у її власному дворі. Правоохоронці негайно доставили її до лікарні, чим і врятували їй життя.

З′ясувалося, що жінка, наковтавшись пігулок, пролежала на горищі майже добу. Скоріш за все, вона хотіла перервати свою вагітність.

Наразі жінка знаходиться на лікуванні в медичному закладі. Її життя врятували правоохоронці, а за життя ще ненародженої дитини борються медики.

Ганна Дан,

Ужгородський РВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: На Вінниччині соціальні ...

КОМЕНТАРІ