В Івано-Франківській області вшанували ліквідаторів наслідків найбільшої техногенної катастрофи

В Івано-Франківській області вшанували ліквідаторів наслідків найбільшої техногенної катастрофи

13.12.14 16:11 0 726
В Івано-Франківському міськвідділі міліції вшанували ліквідаторів наслідків аварії на Чорнобильській АЕС, які в різні роки побували у службовому відрядженні в небезпечній зоні.

У Івано-Франківському міськвідділі міліції вшанували світлу пам'ять тих, чиє життя забрав горезвісний вибух на Чорнобильській АЕС, та подякували ветеранам органів внутрішніх справ – учасникам ліквідації наслідків цієї аварії, які виборювали майбутнє для нас і наступних поколінь.

Начальник Івано-Франківського МВ УМВС підполковник міліції Віктор Шкутов привітав запрошених та побажав усім міцного здоров'я, довголіття, витримки та оптимізму, достатку і добробуту в кожній родині. Він вручив ветеранам ОВС і працівникам міліції грошові премії й зазначив, що кожен, хто волею долі і за службовим обов'язком працював в умовах небезпеки для здоров'я, заслуговує на достойну увагу, допомогу і підтримку.

Слова вдячності «ліквідаторам» висловив голова спілки «Чорнобиль» Івано-Франківського МВ УМВС полковник міліції у відставці Василь Ліуш.

Поділившись спогадами про службу поблизу Чорнобильської АЕС, «ліквідатори» відзначили, що найбільшою нагородою за їхню працю є те, що завдяки героїзму людей багатьох професій вдалося відвернути лихо.

СЗГ УМВС України

в Івано-Франківській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Відбудеться громадське ...
Наступна новина: В Житомирській області в ...

КОМЕНТАРІ