У Львівській області упродовж доби на пожежах загинули 3 людини

У Львівській області упродовж доби на пожежах загинули 3 людини

13.12.14 08:54 0 742
11 грудня о 18:00 до рятувальників надійшло повідомлення про пожежу в літній кухні у м. Городок по вул. Вишенського, 34. Під час ліквідації займання вогнеборці виявили на місці події тіло батька власниці житла, 1927 року народження. Рятувальники о 18:29 ліквідували пожежу та запобігли згоранню 2 будівель. Вогнем знищено підлогу на площі 5 кв.м та речі домашнього вжитку на площі 5 кв.м.

12 грудня о 01:27 пожежа виникла у металевому вагончику в м. Львові по вул. Дж. Вашингтона, 29 «а». На місці пожежі виявлено тіло чоловіка, 1961 року народження. О 01:59 вогнеборці ліквідували пожежу. Вогнем знищено телевізор, масляний радіатор, металопластикове вікно та речі побутового вжитку на площі 2 кв.м. Окрім цього, пошкоджено 2 двоярусних ліжка, кухонний столик, облицювання стін та стелі на площі 10 кв.м. До ліквідації займання залучили 9 рятувальників та 2 одиниці спецтехніки.

Тієї ж ночі, о 04:58 рятувальники отримали повідомлення про пожежу в дерев’яному житловому будинку в с. Пиняни Самбірського району. Вогонь не щадив ні майно, ні людей. На місці пожежі виявлено тіло власника помешкання, 1970 року народження. Через сильне задимлення вогнеборці працювали у апаратах захисту органів дихання. О 05:25 рятувальники у складі ланки газодимозахисної служби ліквідували пожежу. Вогнем знищено диван, речі домашнього вжитку на площі 10 кв.м, пошкоджено вікно та облицювання стін на площі 20 кв.м.

Головне управління ДСНС України у Львівській області звертається до мешканців із застереженням, щодо дотримання елементарних правил пожежної безпеки у побуті. Особливо уважними та обережними слід бути при використанні електроопалювальних приладів та пічного опалення. Окрім цього, нагадуємо про небезпеку паління цигарок у ліжку. Маленький недопалок може стати причиною великої біди.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: В Житомирській області ...

КОМЕНТАРІ