На Львівщині працівники ДАІ нагадують школярам правила безпеки на дорозі

На Львівщині працівники ДАІ нагадують школярам правила безпеки на дорозі

13.12.14 16:26 0 769
Напередодні зимових канікул працівники Державтоінспекції проводять для школярів повчальні уроки з безпеки дорожнього руху. Правоохоронці нагадують діткам про те, як правильно поводитися на вулиці, аби свята минули радісно та без турбот.

На Львівщині працівники ДАІ вже відвідали десять шкіл, що знаходяться біля автодороги «Київ-Чоп». Правоохоронці побували у навчальних закладах у Пустомитівському, Миколаївському, Стрийському, Кам’янка-Бузькому та Буському районах. Більше тисячі учнів мали змогу поспілкуватися із вартовими доріг та розпитати їх про все, що цікавить та хвилює.

Співробітники Державтоінспекції звернули увагу діток на ті небезпеки, що можуть спіткати їх на вулиці, особливо, взимку та у вечірній час. Правоохоронці порадили малечі бути завжди спостережливими й обережними, ніколи не вибігати на проїзну частину та не влаштовувати ігор біля дороги.

Аби малі школярики були більш помітними увечері, вартові доріг та партнери акції подарували їм яскраві світловідбиваючі наклейки, які учні наліпили на свої шкільні портфелики. А ще дітки одержали у подарунок корисні «шпаргалки» із Правилами дорожнього руху.

Школярі пообіцяли правоохоронцям дбати про власну безпеку та бути завжди обережними на дорозі!

Про це повідомили у прес-службі управління ДАІ у Львівській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Вінниччині соціальні ...
Наступна новина: Міліціонери Волині не ...

КОМЕНТАРІ