У Рівненській області свої проекти випускники курсів захищали перед роботодавцями

У Рівненській області свої проекти випускники курсів захищали перед роботодавцями

13.12.14 08:07 0 684
Презентація можливостей здобуття перспективних професій ІТ-сфери відбулася 10 грудня у рамках Всеукраїнської декади зайнятості у Рівненському центрі професійно-технічної освіти державної служби зайнятості

Свої підсумкові проекти цього дня захищали випускники курсів «Створення додатків в середовищі Uniti 3D на C#». Три творчі групи, на які розділилися слухачі на початку навчання у вересні, отримали завдання щодо розробки ігрових продуктів. Викладач Андрій Литвин, розпочинаючи захист проектів, зазначив, що слухачі дуже відповідально поставилися до виконання завдань і застосували свої знання для розробки цікавих ігор. Він також поінформував, що слухачі застосовували метод управління проектами Scrum, сервіси Google, системи управління проектами Asana і Trello, систему керування версіями GitHub. Що стосується Uniti (рушія гри – багатоплатформного інструменту для розробки дво- і тривимірних додатків та ігор, який працює на операційних системах Windows і OS X), то тут було розглянуто значний обсяг матеріалу, починаючи від написання простих скриптів для маніпуляції окремими властивостями компонентів і завершуючи створенням мультиплеєра та роботи з базами даних. А ще Андрій Васильович підкреслив, що впродовж трьох місяців формувалися не тільки чисто професійні практичні навики, але й уміння командної роботи.

Випускники потрапили на навчання різними шляхами – трьох безробітних спрямували базові центри зайнятості області, а п'ятеро слухачів вирішили навчатися за власні кошти, оскільки розуміють перспективність галузі. До речі, навчання за цим напрямом з отриманням офіційного документа можна пройти тільки у Рівненському центрі професійно-технічної освіти державної служби зайнятості.

У складі кваліфікаційної комісії були представники компаній, які працюють у сфері ігрової індустрії: «JoyRocks» – Іван Лаворик та Володимир Шафран, «Zagrava Games» – Роман Веремчук, «Smokoko» – Сергій Максимчук, «Pinokl Games» – Ігор Артерчук та Олександр Пономарьов. Вони прискіпливо оцінювали доробки випускників, ставили їм чимало запитань та висловлювали побажання щодо вдосконалення ігор для їх можливої комерціалізації. А в цілому, роботодавці схвально поставилися до проектів, розроблених слухачами за такий короткий термін.

Усі роботодавці висловили думку, що якісна робота програмістів та їхнє постійне професійне самовдосконалення буде запорукою успіху, та порекомендували шляхи працевлаштування.

За консультаціями щодо навчання за професіями та напрямами підвищення кваліфікації у сфері ІТ-технологій звертайтеся у РЦПТО ДСЗ (м. Рівне, вул. Пирогова, 8, тел. (0362) 68-37-95) або у найближчий центр зайнятості.

Більше інформації – на сайті Рівненського центру професійно-технічної освіти державної служби зайнятості www.rcpto.org.ua

Про це повідомили у Рівненському міському центрі зайнятості
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На учасників ЗНО-2015 ...
Наступна новина: На Ужгородщині затримали ...

КОМЕНТАРІ