В Тернополі 14 грудня у Катедральному соборі звучатиме джазова музика

В Тернополі 14 грудня у Катедральному соборі звучатиме джазова музика

13.12.14 12:44 0 797
14 грудня о 16.30 год. у Архикатедральному соборі Непорочного зачаття Пресвятої Богородиці (Катедрі) відбудеться концерт гурту «ΕΣΧΑΤΟΦΟΝIΑ» (Есхатофонія) у рамках міжнародного джазового фестивалю «Jazz Bez».

«Якось ми отримали програму львівського музиканта, саксофоніста Михайла Балога, яка базується на візантійських церковних співах та григоріанських хоралах, - розповідає директор тернопільського фестивалю «Jazz Bez» Олег Макогін. - Оскільки це духовна музика, то вона буде звучати у відповідному місці, тобто у храмі. Адміністрація собору дала згоду на проведення цього виступу і він відбудеться у неділю о 16.30 год.».

За словами директора фестивалю, вхід на цей концерт – безкоштовний для усіх. У першу чергу організовується захід для усіх волонтерів, які допомагають бійцям АТО, а також для жителів Тернополя. Живий звук! Вхід вільний.

Довідково: ΕΣΧΑΤΟΦΟΝIΑ (Есхатофонія) – український гурт. Склад гурту - саксофоніст Михайло Балог та вокальний ансамбль (Петро Швайковський, Володимир Ґадзало, Максим Шпинда, Роман Стельмащук, Тарас Грудовий, Тарас Мельник, Ігор Когут, Юрій Ґадзецький).

Про це повідомили у Тернопільській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Хмельниччині ...
Наступна новина: Луцьк: «Пропусти Чорнобиль ...

КОМЕНТАРІ