На Тернопіллі миколайчиків для солдат передали учні Довжанківської школи

На Тернопіллі миколайчиків для солдат передали учні Довжанківської школи

13.12.14 10:14 0 629
«Миколай для солдата» – акцію під такою назвою організували учні Довжанківської загальноосвітньої школи. На деякий час діти стали помічниками Святого і зібрали подарунки для правоохоронців, які захищають цілісність нашої держави в зоні проведення антитерористичної операції.

- Працівники міліції в даний час несуть службу на блок-постах й охороняють громадський порядок, – розповідає заступник начальника Тернопільського райвідділу міліції Богдан Бігун. – Дуже приємно, що діти підтримують морально наших працівників, пишучи їм листи, малюючи малюнки, а також збирають подарунки на Миколая.

Долучилися до дитячої ідеї і вчителі та батьки вихованців школи. Кожен вклав свою лепту у підготовку подарунків від Святого Миколая.

- Напередодні свята Миколая усі люди очікують на здійснення своїх бажань. І думаю, що спільним бажанням, яке об'єднує всіх українців, є мир і спокій у нашій державі. Учні нашої школи вирішили стати помічниками Святого Миколая та підготували невеличкі подарунки для наших захисників. Ми дуже вдячні батькам за їхнє сприяння та допомогу, думаю, ці подарунки передадуть нашим бійцям тепло дитячих сердець та підтримають їх бойовий дух, – переконана заступник директора школи з виховної роботи Ольга Литвин.

За словами Руслани Чеховської, голови учнівського комітету, її друзі з радістю погодилися провести в школі акцію «Миколай для солдата».

- Наші учні вже не вперше проводять різні акції. Таким чином, ми хочемо віддячити тим, хто найбільше це заслуговує. Нехай наші маленькі справи перетворяться у велику роботу українського волонтерського руху та принесуть хвилини радості у зону АТО. Ми віримо у їхню перемогу, нехай береже їх Бог.

Богдан Бігун впевнений, що дитячі подарунки зігріють серце та душу усім бійцям, які перебувають на сході України. Помічникам Миколая він пообіцяв доправити дарунки в зону АТО у найближчий час.

Підготували школярі і подарунок для гостей, які до них завітали. Діти показали усі свої вміння та навички, здобуті на гуртку з військової підготовки. Допоміг їм у цьому керівник Віталій Терлецький.

CЗГ УМВС України

в Тернопільській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Міліціонери Рівненщини ...
Наступна новина: Правоохоронці Волині ...

КОМЕНТАРІ