В Закарпатській області мукачівські правоохоронці під час обшуку вилучили наркотики

В Закарпатській області мукачівські правоохоронці під час обшуку вилучили наркотики

14.12.14 13:04 0 848
Під час обшуку у безробітного мукачівця правоохоронці міського відділу міліції вилучили одноразові медичні шприци із залишками наркотичної речовини, насіння коноплі, суху подрібнену речовину зеленого кольору, ймовірно, марихуану та саморобний пристрій для викурювання наркотичних засобів - «бульбулятор».

Правоохоронці сектору боротьби з незаконним обігом наркотиків, слідчий міськвідділу під час обшуку, проведеного на підставі ухвали Мукачівського міськрайонного суду, від мешканця с.Станово Мукачівського району вилучили ряд заборонених речовин. Окрім того, чоловік вже потрапляв у поле зору правоохоронців і притягувався до кримінальної відповідальності за майнові злочини. На цей раз до працівників міліції надійшла інформація щодо махінацій селянина з наркотиками.

Відтак, зі спальної кімнати будинку працівники міліції вилучили три медичні одноразові шприци із запаяним кінцем, в яких знаходились залишки білої порошкоподібної речовини, схожої на метамфетамін. З гардеробної кімнати правоохоронці в ході обшуку вилучили поліетиленовий пакет із насінням коноплі, а з горища будинку вже готову до вживання зелену подрібнену речовину зеленого кольору – марихуану.

Насамкінець, з гаражу працівники Мукачівського міськвідділу міліції вилучили так званий «бульбулятор» із залишками марихуани. Всі вилучені предмети правоохоронці направили на дослідження до Науково-дослідного експертно-криміналістичного центру при УМВС України в Закарпатській області.

Відомості про подію слідчий міськвідділу вніс до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками част.1 ст.309 Кримінального кодексу України (незаконне зберігання наркотичних засобів). Триває досудове розслідування.

Наталія Машіко

Мукачівський МВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Буковинські міліціонери ...
Наступна новина: Кэшбэк - что это?

КОМЕНТАРІ