На Ужгородщині затримали групу нелегалів та їх провідника

На Ужгородщині затримали групу нелегалів та їх провідника

14.12.14 10:30 0 864
Вісім громадян Афганістану намагались незаконно перетнути державний кордон України, та правоохоронці їм завадили.

Днями працівники відділу по боротьбі з торгівлею людьми УМВС України в Закарпатській області спільно з працівниками Чопського прикордонного загону провели оперативно-розшукові заходи. В ході яких їм вдалося отримати інформацію, що на території Ужгородського району перебуває група нелегалів, яка готується незаконно перетнути кордон нашої держави. Вживши всіх необхідних першочергових дій, правоохоронці встановили точну адресу гостей з-за кордону.

Вечірньої пори правоохоронці навідалися «в гості» до нелегальних мігрантів. Ними виявилися 8 громадян Афганістану, 5 з яких чоловіки, дві жінки та одна малолітня дитина. Проживали вони в селі Сторожниця в приміщенні, яке один із мешканців обласного центру орендував з метою переховування вищезгаданих осіб, а в подальшому мав намір переправити їх через державний кордон України.

Щодо «гостинного» мешканця міста Ужгород, який переховував нелегальних мігрантів, розпочато кримінальне провадження. Його дії кваліфікують за ч.2 ст.332 Кримінального кодексу України (Незаконне переправлення осіб через державний кордон України). Гостей з Афганістану наразі направлено до СБУ. Досудове розслідування триває.

Ганна Дан,

Ужгородський РВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Женская парфюмерия LOLITA ...
Наступна новина: Андрієва ніч на ...

КОМЕНТАРІ