В Івано-Франківській області ветеранів-чорнобильців вшанували в обласному управління міліції

В Івано-Франківській області ветеранів-чорнобильців вшанували в обласному управління міліції

14.12.14 12:34 0 1108
Вже увосьме в грудні прикарпатські правоохоронці вшановують міліціонерів, які свого часу героїчно ліквідовували страшні наслідки аварії на Чорнобильській атомній електростанції.

Багатьох з тих героїв, на жаль, уже немає серед живих. Тож, як зазначив начальник УМВС України в Івано-Франківській області Микола Семенишин, звертаючись до запрошених ветеранів та пенсіонерів міліції Івано-Франківщини, нинішні правоохоронці мають за святий обов'язок піклуватися про «ліквідаторів». «Лише зараз, в час неоголошеної війни, ми можемо усвідомити, як вам доводилося протистояти невидимому ворогу. Ви гідно пройшли всі випробування, тож ми ніколи не забудемо вашого подвигу», - відзначив очільник прикарпатської міліції.

Учасників ліквідації наслідків аварії на ЧАЕС – колишніх працівників органів внутрішніх справ області було нагороджено Почесними грамотами Івано-Франківської облдержадміністрації та обласної ради, медалями «За заслуги перед Прикарпаттям», а також відзнаками Асоціації ветеранів МВС України.

Щирі слова подяки та побажання на адресу «ліквідаторів» звучали також від голови обласної організації Асоціації ветеранів МВС України полковника міліції у відставці Володимира Коваленка та голови обласної спілки «Чорнобиль» полковника міліції у відставці Володимира Числова. А на завершення зустрічі у капличці обласного управління внутрішніх справ було відправлено поминальну панахиду.

СЗГ УМВС України

в Івано-Франківській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ