Івано-Франківщина: начальник УМВС в області провів виїзний прийом громадян у Верховині

Івано-Франківщина: начальник УМВС в області провів виїзний прийом громадян у Верховині

14.12.14 14:21 0 787
Керівництво обласної міліції продовжує здійснювати виїзні прийоми громадян заради відновлення партнерських відносин між правоохоронцями та краянами.

Зокрема, з мешканцями Верховинського району напередодні поспілкувався начальник УМВС України в Івано-Франківській області полковник міліції Микола Семенишин. Під час зустрічей громадяни мали можливість особисто поставити свої запитання керівнику обласної міліції, а також отримати кваліфіковану, в тому числі і консультативну допомогу .

У ході бесіди з Миколою Семенишиним голова Ільцівської сільської ради Василь Джоголюк, приміром, запропонував розширити штат дільничних інспекторів міліції, оскільки в обслуговуванні кожного з них є по кілька гірських населених пунктів, які охоплюють чималу територію.

В свою чергу Дмитро Іванюк - голова асоціації сільських та селищної рад у Верховинському районі звернувся з питанням щодо встановлення розпізнавальних знаків в розмежуванні між Косівським та Верховинським районами. Також місцеві мешканці цікавились питанням встановлення камер відеоспостереження на території як райцентру зокрема, так і району загалом.

Начальник УМВС в області відреагував на усі звернення громадян, адже лише конструктивний діалог і партнерські відносини міліції і громадян можуть гарантувати дотримання законності та правопорядку, а також забезпечення конституційних прав і свобод громадян.

СЗГ УМВС України

в Івано-Франківській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Під час проведення в ...

КОМЕНТАРІ