Луцькі школярі подарували бійцям "Світязю" маскувальну сітку

Луцькі школярі подарували бійцям "Світязю" маскувальну сітку

14.12.14 11:43 0 829
Сітку учні навчально-виховного комплексу загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів № 7 – Природничий ліцей Луцької міської ради виготовили власними руками. Долучилися до доброї справи учні із першого до одинадцятого класу.

Аби вручити подарунок правоохоронцям, у спортивній залі навчального закладу зібралися чимало учнів. Бійців юнаки та юнки зустріли оплесками. Правоохоронці були вражені такою відвертістю та щирістю.

– Незабаром ми знову відбуваємо на Схід, тому вдвічі приємно, що діти зробили нам такий сюрприз, – ділиться враженнями боєць роти патрульної служби міліції особливого призначення УМВС України у Волинській області Олег Булатов. – Емоції, звичайно, переповнюють, велике спасибі їм за це. А особливу вдячність адресую за щирі дитячі листи, які надихатимуть нас і стануть справжніми символами патріотизму.

Крім цього, учні презентували листівки, солодощі і теплі речі – шкарпетки, светри, шапки. Серед подарунків були й виготовлені учнями обереги – фанерні сніговички із написами: «Я – нехолодний сніговик, я – український бойовик!».

– Всі ми хотіли допомогти бійцям, – розповідає учениця 9-го класу Ольга. – Ми всією школою робили цю сітку, і дуже раді, що вона у нас вийшла. Головне, аби вона допомагала і рятувала наших бійців.

Своєю чергою заступник директора з виховної роботи Тетьяна Хайнацька зауважила, що це не перша акція, організована школярами:

– Ми протягом трьох місяців допомагаємо бійцям, які боронять наші кордони. Ініціатором цих заходів є директор школи Ніла Василівна Карюк. Буквально за чотири години роботи ми сплели таку сітку, яка захистить наших воїнів.

На завершення педагогічний колектив та учні навчального закладу побажали удачі нашим бійцям та благословили їх на почесну справу – захист своєї Батьківщини. Правоохоронці ж у відповідь запевнили, що з честю та гідністю виконають свій громадянський обов'язок.

СЗГ УМВС України

у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Івано-Франківській ...
Наступна новина: 40 ігрових закладів закрили ...

КОМЕНТАРІ