Волинь: на Маневиччині дільничний інспектор міліції звітував перед населенням

Волинь: на Маневиччині дільничний інспектор міліції звітував перед населенням

14.12.14 15:59 0 940
Послухати правоохоронця серед інших прийшли заступник начальника управління – начальник громадської безпеки УМВС України у Волинській області Анатолій Шумик, начальник маневицького райвідділу міліції Ігор Ісаков, красновільський сільський голова Анатолій Костючик.

Старший дільничний інспектор міліції Віктор Світач розповів присутнім про стан оперативної обстановки та громадського порядку на ввіреній території, а також поінформував про результати розгляду скарг і заяв громадян.

Віктор працює на дільниці більше десяти років, тож за цей час заслужив авторитет і повагу серед місцевого населення. Міліціонер постійно проводить профілактичну роботу з особами, схильними до вчинення правопорушень, із тими, хто зловживає спиртним та має судимість.

Приємно, що під час зустрічі на адресу правоохоронця звучали слова подяки та побажання.

- З яким би питанням ми не звернулися за допомогою до свого дільничного, він завжди уважно вислухає, порадить і зробить усе, щоби вирішити питання. Віктор Степанович, без перебільшення, живе життям села, а тому дійсно перебуває на своєму місці, – розповів сільський голова Анатолій Костючик.

Також керівник громади повідомив, що найближчим часом планує придбати дільничному інспекторові міліції автомобіль, адже це дозволить правоохоронцю оперативно реагувати на ті чи інші правопорушення.

– Напередодні професійного свята хочу звернутися до керівництва обласного управління міліції із проханням відзначити Віктора Світача, оскільки він, як ніхто, цього заслуговує. Люди його роботою задоволені і ставляться з неабиякою повагою.

Своєю чергою заступник начальника УМВС України у Волинській області Анатолій Шумик відзначив позитивні здобутки дільничного інспектора міліції, однак звернув увагу на активізацію роботи щодо відвідування самотнім людей похилого віку:

– Розмова з громадянами допомагає об'єктивно оцінити роботу дільничного інспектора, виявити та усунути недоліки, налагодити плідну взаємодію з населенням, громадськими формуваннями та органами місцевого самоврядування, покращити правову обізнаність громадян, – зазначив насамкінець Анатолій Шумик.

СЗГ УМВС України

у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Рівному герою Небесної ...
Наступна новина: В Житомирській області у ...

КОМЕНТАРІ