На Хмельниччині для якісної підготовки учасників експерименту зі створення єдиної патрульної служби міліції МВС залучило відомого американського експерта

На Хмельниччині для якісної підготовки учасників експерименту зі створення єдиної патрульної служби міліції МВС залучило відомого американського експерта

14.12.14 14:12 0 704
Міліціонери з Хмельницького, які стали учасниками експерименту зі створення універсального патрульного підрозділу міліції, отримали унікальну нагоду повчитися у відомого експерта у сфері правоохоронної діяльності зі Сполучених Штатів Америки Рональда Гленсора. Про це подбало Міністерство внутрішніх справ України та представники Департаменту юстиції США, які співпрацюють у рамках Міжнародної програми підвищення кваліфікації для органів кримінального розслідування (IСITAP).

Рон Гленсор виступає старшим радником програми IСITAP і працює з українськими міліціонерами уже на протязі двох років, навчаючи їх знаходити нестандартні підходи до вирішення стандартних проблем у роботі органів внутрішніх справ, базуючись на світовому досвіді у цій сфері. Колишній поліцейський з США уже бував на Хмельниччині у рамках реалізації проекту «Міліція і Громада», під час якого навчав новітнім методам роботи дільничних інспекторів міліції.

Цього разу він приїхав до УМВС в Хмельницькій області, щоб поділитися своїм досвідом з працівниками патрульної служби та дорожньо-патрульної служби ДАІ, яких об‘єднали в єдиний підрозділ в експериментальному порядку.

Лекція та наступна дискусія настільки зацікавили правоохоронців, що захід вийшов за встановлені часові рамки.

По завершенні лекції іноземний фахівець та член експертної ради з питань реформування системи МВС Анастасія Леухіна відвідали Хмельницький міський відділ міліції, де ознайомилися з роботою операторів, які керують нарядами.

СЗГ УМВС України

в Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Рівненській області ...
Наступна новина: Івано-Франківщина: ...

КОМЕНТАРІ