В Житомирській області у Бердичеві правоохоронці припинили роботу підпільного грального закладу

В Житомирській області у Бердичеві правоохоронці припинили роботу підпільного грального закладу

14.12.14 14:33 0 742
У ході комплексних заходів, спрямованих на викриття та припинення функціонування на території області нелегального грального бізнесу, працівники міліції виявили в одному з райцентрів Житомирщини підпільний гральний зал, який діяв під вивіскою лотерей.

Так звану букмекерську контору організувала 36-річна бердичівлянка, яка була вкрай обурена появою правоохоронців. Втім у них були підстави вважати, що під вивіскою державних лотерей маскується зовсім інший бізнес. Безпосередньо у закладі підтвердилось, що на встановлених у залі комп'ютерах відвідувачі ведуть азартні ігри.

- Цей факт було задокументовано та відповідним чином зареєстровано, - коментує начальник Бердичівського МВ УМВС Роман Зайцев. – Наразі розпочато розслідування кримінального провадження за ст. 203-2 (Зайняття гральним бізнесом) Кримінального кодексу України.

Із закладу було вилучено майже 10 тисяч гривень, 11 одиниць комп'ютерної техніки та носії інформації.

Законодавством за такі дії передбачено покарання у вигляді штрафу від 10 тисяч до 40 тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян з конфіскацією грального обладнання.

Загалом з початку проведення спеціальних заходів на території області припинено функціонування 9 закладів азартного типу. Заходи міліції з припинення діяльності на Житомирщині будь-яких підпільних гральних осередків тривають.

СЗГ УМВС України

в Житомирській області,

за інформацією

Бердичівського МВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Під час проведення в ...
Наступна новина: Закарпаття: на Берегівщині ...

КОМЕНТАРІ