Вінничина: енергозберігаючі заходи дозволили цукровому заводу ТОВ «ПК «Зоря Поділля» зекономити для області 20 млн. кубометрів газу (+фото)

Вінничина: енергозберігаючі заходи дозволили цукровому заводу ТОВ «ПК «Зоря Поділля» зекономити для області 20 млн. кубометрів газу (+фото)

14.12.14 13:10 0 879
За словами керівника товариства, минулоріч на Гайсинському цукровому заводі працював один котел на вугіллі, в цьому ж році на альтернативні джерела палива перевели ще три. Таким чином зекономили для області близько 20 млн. метрів кубічних природного газу, а це майже 15 % від доведеного для промислових підприємств регіону ліміту. Для заводу це вигідно, зауважує директор ТОВ «ПК «Зоря Поділля», а водночас відзначає: з кожним роком підприємство стає все потужнішим. Так, обсяг прямих інвестицій в його реконструкцію майже щороку становить від 170 до 350 млн. гривень, а в результаті проведеної модернізації потужність заводу зросла від 2 до 8 тисяч тонн переробки сировини за добу.

12 грудня Гайсинський цукровий завод відвідав голова обласної державної адміністрації Анатолій Олійник, аби ознайомитись з його роботою та перспективами подальшого розвитку.

Керівник Вінниччини оглянув виробничу базу підприємства та ознайомився із застосовуваними тут технологіями переробки цукрового буряка. Відтак зазначив, що 50 % виробленого на цукру в області – це продукція ТОВ «ПК «Зоря Поділля» та ПрАТ «Поділля».

Позитивно оцінив очільник регіону і практику переходу підприємства на альтернативні види палива. «Можливо, умови роботи заводу на вугіллі, порівняно з газовим опаленням, складають певні незручності, та водночас це економія 20 млн. кубів газу й досить серйозна сума зекономлених коштів для самого підприємства. І такі приклади дають можливість говорити про те, що власники, керівники промислових підприємств розуміють, в який непростий період ми живемо», - відзначив Анатолій Олійник.

























Про це повідомили у Вінницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Кэшбэк - что это?
Наступна новина: Упродовж двох днів на ...

КОМЕНТАРІ