Автоклуб «Буковина» висловлює вдячність всім,хто підтримує автоспорт,пропагує безпеку дорожнього руху і водійську майстерність (+фото)

Автоклуб «Буковина» висловлює вдячність всім,хто підтримує автоспорт,пропагує безпеку дорожнього руху і водійську майстерність (+фото)

14.12.14 11:33 0 830
Традиційне підведення підсумків роботи у 2014 році відбулось з участю Президента Чернівецького обласного автомобільного клубу «Буковина», нині голови Луганської обласної державної адміністрації Геннадія Москаля, Чернівецького міського голови Олексія Каспрука, представників галузевих підрозділів обласної та міської влади, ветеранів автоспортивного руху на Буковині, активістів обласної організації Всеукраїнської спілки автомобілістів, автолюбителів, спонсорів, представників засобів масової інформації.

Попри економічну скруту в державі автоклуб зміг зберегти здобуті позиції у вітчизняному автоспорті, підтвердити імідж громадської структури, діяльність якої сприяє туристичній привабливості краю, розвитку технічних видів спорту, змістовному дозвіллю молоді, вихованню не лише законослухняних учасників дорожнього руху, але й патріотів України.

Впродовж року буковинські автомобілісти провели чимало спортивних, профілактичних, пізнавальних заходів, які засвідчили націленість на досягнення мети попри будь-які труднощі.

В активі автоклубу Третій етап Чемпіонату України з ралі, гірські перегони, присвячені Дню Незалежності України, змагання з Драг-Рейсінгу, які з року в рік набирають все більшої популярності, авто-мото-паради у Чернівцях з участю раритетної техніки, освітні заходи з безпеки дорожнього руху для дітей у таборах відпочинку спільно з Державтоінспекцією та активістами Всеукраїнської спілки автомобілістів, інші змістовні ініціативи.

Автоклуб має намір і надалі популяризувати серед вітчизняного і закордонного авто-спортивного загалу переваги Буковинських грунтових ралійних трас, що вже зарекомендували себе як одні з найцікавіших у Європі.

За підсумками року нагороди отримали успішні автогонщики, ветерани автоспорту, партнери автоклубу, які допомагають буковинським автомобілістам залишатися на провідних позиціях в Україні, засоби масової інформації, що висвітлюють діяльність клубу.

Зокрема, отримав відзнаку начальник управління громадської безпеки УМВС України в Чернівецькій області майор міліції Святослав Кішлар, підопічні якого спільно з працівниками ДАІ ефективно забезпечували безпеку змагань.

Серед засобів масової інформації автоклубівці відзначили також і газету УДАІ УМВС України в Чернівецькій області «Дорожній вісник» за співпрацю в питаннях пропаганди безпеки дорожнього руху.

Автоклуб долучився до збору коштів у рамках акції «Діти Буковини дітям Донбасу», організації вже другої у нинішньому році поїздки на Луганщину з благодійною метою.





Прес-служба УДАІ УМВС України в Чернівецькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Житомирі під колеса ...
Наступна новина: В Івано-Франківській ...

КОМЕНТАРІ