Буковинські міліціонери знайшли крадія "за гарячими слідами"

Буковинські міліціонери знайшли крадія "за гарячими слідами"

14.12.14 12:58 0 808
Розкрити злочин допомогли професійні дії оперативних працівників та погодні умови.

До Глибоцького райвідділу міліції звернувся 45-річний мешканець села Коровія. Чоловік повідомив, що із його будинку зникли жіноча дублянка, норкова напівшуба, чоловіча куртка, ноутбук та дві сумки із спортивним інвентарем. Загальна сума збитків становить майже 52 тисячі гривень.

Правоохоронці одразу прибули на місце виклику. Оглянули місце скоєного злочину, опитали сусідів заявника. При обстеженні території навколо будинку, співробітники карного розшуку райвідділу міліції виявили сліди взуття на свіжому снігу. Залишені відбитки привели оперативних працівників до зловмисника додому.

Як з'ясувалося, 32-річний чернівчанин, орендує будинок у цьому ж селі. Чоловік раніше мав проблеми із Законом, він притягався до кримінальної відповідальності за скоєння крадіжок. Того вечора зловмисник повертався додому на підпитку, до того ж закінчилися гроші на подальші гуляння, по дорозі побачив гарний будинок. Чернівчанин був впевнений, що у помешканні знайде гроші та їх не знайшов. Тоді поцупив речі, котрі можна продати.

Як повідомив заступник начальника Глибоцького РВ УМВС України в Чернівецькій області Олександр Любчинський, за фактом крадіжки відкрито кримінальне провадження, передбачене ч.3 ст. 185 Кримінального кодексу України. Зловмиснику загрожує ув'язнення строком до шести років. Крім цього, чоловіка перевіряють на причетність до скоєння аналогічних злочинів на території області.

СЗГ УМВС України

в Чернівецькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: В Закарпатській області ...

КОМЕНТАРІ