У Рівненській області "Нічне місто" вступає в бій з проституцією

У Рівненській області "Нічне місто" вступає в бій з проституцією

14.12.14 14:42 0 761
На Україні тривають оперативно-профілактичні заходи під умовною назвою "Нічне місто", основною метою яких є посилення боротьби із кримінальними правопорушеннями, пов'язаними з торгівлею людьми та у сфері суспільної моралі.

Співробітники Здолбунівського районного відділу міліції активно проводять заходи щодо виявлення та документування протиправної діяльності осіб, причетних до створення або утримання місць розпусти, сутенерства, ввезення, виготовлення, збуту і розповсюдження порнографічних предметів, протидії проституції. Міліціонери проводять перевірки розважальних закладів, готелів, інші місця дозвілля, Крім того, відпрацьовують ринки та інші торгівельні місця, в яких продають заборонену відеопродукцію.

За словами начальника Здолбунівського РВ УМВС майора міліції Олександра Панасюка, нещодавно працівники карного розшуку на території одного із готельних комплексів району виявили 45-річну здолбунівчанку, яка за 200 гривень «продавала» власне тіло. Але замість сексуальних утіх їй довелося давати пояснення міліціонерам. На жінку правоохоронці склали адміністративний протокол за частиною 1 статті 181-1 Кодексу України про адміністративні правопорушення (заняття проституцією), який для прийняття процесуального рішення направили до адміністративної комісії за місцем проживання правопорушниці. Тепер на неї чекає покарання у вигляді попередження або штрафу в розмірі від 5 до 10 неоподаткованих мінімумів доходів громадян.

Та на цьому профілактичні заходи "Нічне місто" не припинятимуться. Співробітники міліції і надалі продовжуватимуть боротьбу із протиправними вчинками проти моральності.

Ярослава Ногачевська,

Здолбунівський РВ УМВС України

в Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: На Тернопіллі через ...

КОМЕНТАРІ