У Львівській області у Дрогобичі двоє раніше судимих зловмисників пограбували на вулиці чоловіка

У Львівській області у Дрогобичі двоє раніше судимих зловмисників пограбували на вулиці чоловіка

14.12.14 13:32 0 799
Правоохоронці встановили особи підозрюваних та вилучили у них викрадений мобільний телефон. За фактом грабежу працівники міліції відкрили кримінальне провадження за статтею 186 Кримінального кодексу України.

До Дрогобицького міського відділу міліції, 11 грудня, звернувся 35-річний місцевий мешканець, котрий повідомив, що близько дев'ятої години вечора, біля бару, двоє невідомих чоловіків забрали у нього мобільний телефон.

Правоохоронці встановили, що до скоєння грабежу причетні 21-річний та 20-річний мешканці Дрогобицького району, які ніде не працюють і вже були раніше судимі. Викрадений мобільний телефон у зловмисників працівники міліції вилучили.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ознаками ч.1 ст.186 (грабіж) КК України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді штрафу від п'ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадськими роботами на строк від ста двадцяти до двохсот сорока годин, або виправними роботами на строк до двох років, або арештом на строк до шести місяців, або позбавленням волі на строк до чотирьох років.

ВЗГ ГУМВС України у Львівській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Івано-Франківській ...
Наступна новина: Звернення заступника ...

КОМЕНТАРІ