Андрієва ніч на Тернопільщині була спокійною

Андрієва ніч на Тернопільщині була спокійною

14.12.14 10:32 0 824
Без серйозних правопорушень і ДТП минула ніч на 13 грудня в області. За минулу добу до правоохоронців надійшло 196 заяв та повідомлень громадян про кримінальні правопорушення та інші події, з них 19– з ознаками кримінальних правопорушень.

Співробітники ДАІ склали 79 протоколів за порушення правил дорожнього руху, з них 12 – на водіїв, які сіли за кермо напідпитку.

Порівняно з попередніми роками, ніч пройшла доволі спокійно і нічим не відрізнялася від інших днів. Щоб уникнути серйозних збитків, правоохоронці збільшили кількість патрульних у населених пунктах. І це дало результат.

На вулицях обласного центру були дрібні хуліганства, такі як перевернуті смітники чи поломані двері в під'їздах. В селах теж було зафіксовано декілька випадків вчинення хуліганський дій. Так, у господарстві 59-річної жительки села Потутори Бережанського району невідомі намагалися зняти з воріт хвіртку. До правоохоронців надійшло ще декілька повідомлень про схожі збитки.

Курйозний випадок трапився в одному із сіл Козівського району. 36-річний чоловік звечора приїхав до бару відпочити. Свою автівку залишив неподалік. Вже коли зібрався їхати додому, будучи добряче напідпитку, не зміг пригадати, де припаркував свій транспортний засіб. Чоловік, вочевидь, подумав, що на його машину хтось спокусився, тож звернувся до працівників міліції із повідомленням про крадіжку.

Слідчо-оперативна група виїхала на місце події і допомогла власнику розшукати його автівку. Як з'ясувалося, машина була на тому місці, де її залишив господар. Тож тепер чоловікові доведеться понести кримінальну відповідальність за неправдиве повідомлення про вчинення злочину.

СЗГ УМВС України

в Тернопільській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: В Івано-Франківській ...

КОМЕНТАРІ