На Житомирщині правоохоронці разом з громадою вшанували ліквідаторів аварії на Чорнобильській АЕС

На Житомирщині правоохоронці разом з громадою вшанували ліквідаторів аварії на Чорнобильській АЕС

14.12.14 15:37 0 730
У всіх районах області пройшли пам'ятні заходи, присвячені героям-ліквідаторам, які рятували світ від радіаційного лиха. Серед тих, хто працював в горнилі радіаційного лиха, були й понад тисячу працівників міліції.

У Коростишеві поблизу пам'ятного знаку Героїв Пожежних відбувся мітинг-реквієм, на якому присутні загадали тих, хто поклав своє життя заради порятунку світу. Щирі слова шани та подяки ліквідаторам аварії на ЧАЕС, серед яких були пенсіонери органів внутрішніх справ, висловлювали представники районної державної адміністрації, правоохоронці та пожежні, прості жителі райцентру.

У Коростишівському райвідділі міліції правоохоронці запалили свічки пам'яті та згадали імена колег, котрі тієї тривожної пори ціною власного життя рятували світ від масштабної катастрофи.

У Чуднові міліціонери продовжили заходи, що пройшли поблизу пам'ятного знаку жертвам аварії на Чорнобильській АЕС, в своєму райвідділку. Туди вони запросили своїх славетних колег-ліквідаторів, а нині пенсіонерів, Леоніда Верещака, Анатолія Медведюка, Олександра Грибана, Дмитра Пічкарьова.

Керівник райвідділу Анатолій Корнієць від імені всього колективу правоохоронців подякував гостям за мужність та самовідданість, проявлену ними у тривожний час.

СЗГ УМВС України

в Житомирській області,

за повідомленнями Коростишівського,

Чуднівського РВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Закарпатській області ...
Наступна новина: В Рівному герою Небесної ...

КОМЕНТАРІ