Вінницькі правоохоронці знову вирушили виконувати службові обов'язки на Сході країни

Вінницькі правоохоронці знову вирушили виконувати службові обов'язки на Сході країни

14.12.14 13:52 0 739
Зведений загін працівників міліції Вінниччини та бійці батальйону «Вінниця» поїхали у зону антитерористичної операції, де замінять своїх побратимів, які тривалий час несли службу на східній Україні.

Восьмий зведений загін вінницький міліціонерів та спецпризначенці батальйону «Вінниця» виїхали в зону АТО. Більше 100 бійців зведеного загону нестимуть службу у Краматорську, а 70 міліціонерів батальйону «Вінниця» у Попасній на Луганщині, де виконуватимуть завдання, поставлені штабом АТО.

Всі міліціонери екіпіровані, одягнуті, отримали теплі речі, взуття, продукти харчування та усе необхідне для несення служби у польових умовах та виконання поставлених завдань. Зокрема льотчики вінницького авіаційного спортивного клубу надали пічки-буржуйки, медичні ноші та медикаменти.

До правоохоронців, які з бойовим настроєм та прапором України вишикувались на плацу, звернувся керівник вінницької міліції:

- ви вирушаєте до зони проведення антитерористичної операції, де вже побували декілька сотень працівників вінницької міліції, які з честю та гідністю виконали свій службовий обов'язок, - звернувся до міліціонерів загону начальник УМВС Ігор Моренець. - На їхню роботу ніколи не було ніяких нарікань, навпаки - тільки подяки за їхню службу, як з боку міністерства, так і від керівників територіальних підрозділів. Тож ви маєте з гідністю пройти це нелегке випробування, виконати усі поставлені завдання і повернутись живими та здоровими.

Серед відряджених бійців, двоє міліціонерів святкують свій День народження. Керівник міліції Вінниччини особисто привітав іменинників Андрія Гапонюка та Євгена Кравчука зі святом. Ігор Моренець побажав їм усього найкращого та вручив квіти матерям, які у святковий день проводжали своїх синів у небезпечне відрядження.

Перед виїздом міліціонери, відряджені в зону АТО, отримали благословення від настоятеля храму святого великомученика Дмитрія Солунського отця Сергія, який побажав хлопцям якнайшвидше повернутися додому з миром та без втрат.

Підтримати та провести героїв, які прийняли рішення захищати країну, прийшли їхні рідні, друзі та колеги.

CЗГ УМВС України

у Вінницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Закарпатській області ...
Наступна новина: У Рівненській області ...

КОМЕНТАРІ