В Житомирській області за добу працівники патрульної служби виявили наркотики у двох полісян

В Житомирській області за добу працівники патрульної служби виявили наркотики у двох полісян

15.12.14 09:43 0 677
Пізнього вечора 12 грудня на одній з вулиць м. Житомира міліціонери під час поверхневого огляду виявили в кишені куртки 24-річного місцевого жителя пакуночок з білою порошкоподібною речовиною, за попередніми даними – наркотичним засобом.

На місце події інспектори викликали слідчо-оперативну групу міськвідділу міліції, працівники якої вилучили знахідку.

За схожих обставин уночі у м. Новограді-Волинському наряд патрульної служби затримав 25-річного жителя райцентру зі шприцом, заповненим темною рідиною.

Нині все вилучене направлено на дослідження до Науково-дослідного експертно-криміналістичного центру при УМВС. У рамках досудових розслідувань слідчі також з'ясовують походження наркотичних засобів та чи не причетні чоловіки до збуту небезпечного зілля.

Шановні громадяни, нагадуємо Вам, що статтею 309 Кримінального кодексу України за незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту передбачено покарання у вигляді штрафу або виправних робіт, або арешту, або обмеження волі на строк до трьох років, або ж позбавлення волі на той самий строк.

СЗГ УМВС України

в Житомирській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Івано-Франківщина: на ...
Наступна новина: Луцькі правоохоронці ...

КОМЕНТАРІ