В Житомирській області у Брусилові міліціонери завадили молодикові запастися безкоштовним спиртним на свята

В Житомирській області у Брусилові міліціонери завадили молодикові запастися безкоштовним спиртним на свята

15.12.14 11:13 0 659
12 грудня до місцевого райвідділку УМВС надійшло повідомлення від 51-річного директора споживчого товариства про те, що з кафе-магазину було викрадено алкогольні напої вартістю 500 гривень.

На місце події виїздила слідчо-оперативна група райвідділу. Правоохоронці з'ясували, що зловмисник потрапив у приміщення, зірвавши навісний замок на вхідних дверях торгівельного закладу.

Провівши низку оперативно-розшукових заходів, дільничні інспектори міліції встановили, що до крадіжки причетний 19-річний місцевий житель. Хлопець, який вже має кримінальне минуле, у скоєному зізнався.

За крадіжку, поєднану з проникненням у приміщення, йому загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 3 до 6 років (відповідно до ч. 3 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України).

Шановні громадяни! Не забувайте вчасно подбати про безпеку свого майна. Укріпіть двері та вікна у власних оселях, офісах, торгівельних закладах, складах тощо. Зауважте, що сучасні технічні та практичні засоби дозволяють надійно захистити приміщення від відвідування небажаних гостей. Приміром, розгляньте питання про встановлення охоронної сигналізації, що зведе намагання зловмисників заволодіти вашим майном до мінімуму.

СЗГ УМВС України

в Житомирській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Бійці 9 батальйону ...
Наступна новина: Прикарпатська міліція ...

КОМЕНТАРІ