«У Житомирській області на професійному рівні розвивається жіночий футбол»,— Ярослав Лагута

«У Житомирській області на професійному рівні розвивається жіночий футбол»,— Ярослав Лагута

15.12.14 11:57 0 624
На цьому акцентував т. в. о. заступника голови облдержадміністрації Ярослав Лагута, вітаючи переможців І етапу загальнообласного турніру «Кубок губернатора» з футзалу серед жіночих команд. Змагання відбулися 13 грудня у спортивно-оздоровчому комплексі «Енергія» ПАТ «ЕК „Житомиробленерго“».

«Це знакова подія для нашої області, адже такі змагання відбулися вперше. Таким чином, ми започатковуємо нову спортивну традицію. За результатами цих змагань ми обрали переможців, але разом із тим, у цьому турнірі немає переможених. Тому що найголовніше, що на Житомирщині розвивається жіночий футбол. Наші юні спортсменки грають на досить високому, професійному рівні. А втілювати їхні починання можна, зокрема, у залі спорткомплексу „Енергія“», – прокоментував Ярослав Лагута.

Зі свого боку директор департаменту сім'ї, молоді та спорту облдержадміністрації Світлана Гресь, котра також прийшла підтримати наших футболісток, зазначила:

«Важливо, що обласна федерація футболу розвиває цей вид спорту та зацікавлює у зайнятті ним дітей. Ми ж, як представники влади, всіляко сприяємо тому, аби на Житомирщині була створена й своя футбольна команда».

Участь у «Кубку Губернатора» брали 10 жіночих команд з усієї області – «Граніт» (м. Коростишів), «Полісяночка» (с. Селянщина Черняхівський район.), команди ДЮСШ з Овруча, Любара, Романова, Бердичева, Червоноармійська та житомирські команди ЖАТК (агроколедж), ЖККБП (кооперативний коледж), ЖТЕК (торговельно-економічний коледж).

Зрештою, перемогу у змаганнях здобула команда ДЮСШ з Бердичева, друге місце посіла «Полісяночка» (с. Селянщина Черняхівського району), а третє – дівоча команда з Романова.

Організаторами змагань виступили Житомирська обласна федерація футболу і Федерація футзалу м. Житомира.

Так, голова обласної федерації футболу Олександр Коцюбко повідомив, що надалі їхня організація планує проводити різноманітні змагання, на зразок чемпіонату та Кубка області, за участі жіночих команд Житомирщини.

Про це повідомили у Житомирській ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: В Івано-Франківській ...

КОМЕНТАРІ