Упродовж двох днів на Житомирщині припинено діяльність 11 гральних закладів

Упродовж двох днів на Житомирщині припинено діяльність 11 гральних закладів

15.12.14 10:12 0 615
В області тривають комплексні заходи, спрямовані на викриття та припинення функціонування нелегального грального бізнесу. Правоохоронці викрили понад десяток підпільних осередків азартного типу у населених пунктах області.

- Загалом з початку проведення спеціальних заходів на території Житомирщини вилучено 203 одиниці різнотипного грального обладнання, грошові кошти, документацію, - прокоментував т.в.о. начальника УМВС України в Житомирській області Григорій Полковніков.

У Бердичеві працівники міліції виявили підпільний гральний зал, який діяв під вивіскою лотерей. Так звану букмекерську контору організувала 36-річна бердичівлянка, яка була вкрай обурена появою правоохоронців. Втім у них були підстави вважати, що під вивіскою державних лотерей маскується зовсім інший бізнес. Безпосередньо у закладі підтвердилось, що на встановлених у залі комп'ютерах відвідувачі ведуть азартні ігри.

Цей факт було задокументовано та відповідним чином зареєстровано. Наразі розпочато розслідування кримінального провадження за ст. 203-2 (Зайняття гральним бізнесом) Кримінального кодексу України.

Із закладу було вилучено майже 10 тисяч гривень, 11 одиниць комп'ютерної техніки та носії інформації.

Законодавством за такі дії передбачено покарання у вигляді штрафу від 170 000 до 850 000 гривен з конфіскацією грального обладнання.

Заходи міліції з припинення діяльності на Житомирщині будь-яких підпільних гральних осередків тривають.

СЗГ УМВС України

в Житомирській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: У Луцьку попрощалися з ...

КОМЕНТАРІ