Закарпаття: на Перечинщині рятувальники та правоохоронці навідувалися до громадян

Закарпаття: на Перечинщині рятувальники та правоохоронці навідувалися до громадян

15.12.14 11:51 0 722
Інформація про пожежі що не час надходить до чергової частини Перечинського райвідділу міліції. Після повідомлення слідчо-оперативна группа негайно виїздить на місце події. Допоки працівники служби із надзвичайних ситуацій борються з вогняною стихією, правоохоронці проводять ряд заходів, аби встановити, чи наявні ознаки кримінального правопорушення в данному випадку. Особливо це стосується загорання автомобілів, які зачасту стають об'єктом злочинних посягань.

Для статистики, протягом цього року під час пожеж житлових будинків в Перечинському районі загинуло троє осіб. Із 45 пожеж, зареєстрованих у цьому році в районі, 40 виникло в житловому секторі, 2 – на підприємстві, 3 – це загорання автомобілів.

Аби розказати людям про необхідність дотримання заходів безпеки в побуті та при виникненні надзвичайних ситуацій рятувальники разом з старшим дільничним інспектором міліції Василем Буком відвідували помешкання громадян, звертаючи особливу увагу господарів осель на забезпечення належного протипожежного стану помешкань, дотримання правил пожежної безпеки у поводженні з відкритим вогнем, користуванні електроприладами, пічним опаленням тощо. Кожному господарю гості вручали пам'ятки безпеки, в яких зазначені основні недоліки, що допускаються під час монтажу та експлуатації електрообладнання, пічного опалення. Найбільшу увагу під час відпрацювання фахівці приділили багатодітним сім'ям, самотнім пенсіонерам, неблагонадійним особам.

Не залишили поза увагою рятувальники та правоохоронці і підростаюче покоління. У загальноосвітній школі та дошкільному навчальному закладі села Сімер Перечинського району вони провели бесіду з учнями та педагогами на вище згадану тематику. На носі зимові канікули, тому потрібно звертати увагу учнів на те, як вони мають поводитися вдома, коли залишаться самі без нагляду батьків, роз'яснювати малечі, якими електроприладами вони можуть користуватися, зважаючи на свій вік, а якими їм ще заборонено, та як правильно експлуатувати пожежонебезпечні прилади. Будемо сподіватися, що наука не пройде марно, і малеча винесе з цієї бесіди потрібну для себе інформацію.

На завершення, начальник сектору дільничних інспекторів міліції Віталій Левенець та провідний спеціаліст сектору управління ДСНС Валерій Кузнєцов обмінялися досвідом від проведення подібних заходів.

Мирослава Пекар

Перечинський РВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Прикарпатська міліція ...
Наступна новина: «У Житомирській області на ...

КОМЕНТАРІ