Прикарпатська міліція взялася остаточно ліквідувати гральний бізнес в краї

Прикарпатська міліція взялася остаточно ліквідувати гральний бізнес в краї

15.12.14 11:32 0 663
На виконання дорученням Міністра внутрішніх справ України працівники івано-франківської міліції проводять комплексні оперативно-профілактичні заходи, спрямовані на викорінення осередків такого бізнесу.

Цей напрямок роботи й раніше був у переліку пріоритетних для прикарпатських правоохоронців. Зокрема, як повідомив начальник УДСБЕЗ УМВС України в Івано-Франківській області полковник міліції Іван Брензович, у цьому році розслідувалося 37 кримінальних проваджень за фактами незаконної діяльності у цій сфері. У результаті досудового розслідування по цих провадженнях цьогоріч 12 особам оголошено 17 повідомлень про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ст. 203-2 КК України.

У ході документування протиправної діяльності з початку року вилучено 455 одиниць грального обладнання, в тому числі 122 гральних автомати, 307 одиниць комп'ютерної техніки, 20 лотерейних терміналів, 6 покерних столів на загальну суму 293 тисячі гривень.

За період відпрацювань міста Івано-Франківська та області цими днями зареєстровано 9 кримінальних проваджень за ознаками злочину, передбаченого ст. 203-2 КК України.

Зокрема, припинено діяльність ігрового залу в місті Долина, який був облаштований в приміщенні одного з кафе райцентру. Під час санкціонованого обшуку міліціонери виявили обладнання та документацію, яка підтверджує причетність конкретних осіб – мешканців Долини до функціонування ігрового клубу.

З приміщення кафе працівники міліції вилучили 10 ігрових автоматів, 11 системних блоків, сервер та певну суму грошей.

Міліція Прикарпаття нарощує зусилля, щоб остаточно ліквідувати гральний бізнес на території області, водночас правоохоронці звертаються до громадськості з проханням виявити небайдужість у подоланні цього явища, інформуючи про відомі факти роботи гральних салонів.

СЗГ УМВС України

в Івано-Франківській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ