На допомогу рівненським міліціонерам в АТО

На допомогу рівненським міліціонерам в АТО

15.12.14 13:02 0 649
У зону Антитерористичної операції із Рівненщини вирушила вантажівка із двома МТЛБ. Їх допомогли довести до ладу спеціалісти Рівненського автомобільного ремонтного заводу.

- Два малих тягачі легких броньованих (МТЛБ) за ініціативи Міністерства внутрішніх справ України ми отримали від Міністерства оборони, - розповідає заступник начальника УМВС України в Рівненській області полковник міліції Павло Алєксєєнко. – Завдяки спеціалістам авторемонтного заводу ми їх відремонтували, модернізували та вже відправили на Схід нашим рівненським міліціонерам.

Ці тягачі Рівненщина отримала у Старокостянтинові, що на Хмельниччині. У неробочому стані їх привезли на Рівненщину, і вже за три місяці спеціалісти авторемонтного заводу довели до ладу, зробивши капітальний їх ремонт, замінивши неробочі запчастини та переобладнавши під АГС-17.

Крім того, що ця невисока десятитонна техніка може вести бойові дії, захищаючи наших хлопців в обороні та наступі, вона ще й здатна самостійно виконувати інженерні земляні роботи, так би мовити, заритися у землю і таким чином сховатися від ворога. Один тягач вміщує у себе загалом вісім чоловік екіпажу, крім того, у ньому можна перевозити харчі, зброю та боєприпаси.

А керівництво однієї із рівненських станцій технічного обслуговування власними силами відремонтували старенький УАЗ і за декілька днів відправлять рівненським міліціонерам у Донецьку область. Завдяки небайдужим рівнянам власник станції Сергій відвезе ще й буржуйки, харчі, та теплий одяг.

- Аби якось долучитися до доброї справи, ми з колегами вирішили допомогти нашим рівненським правоохоронцям, - розповідає керівник СТО Сергій. – Упродовж трьох тижнів ми довели до пуття цей автомобіль, організували все необхідне та днями виїдемо на Схід. У нас ще є декілька автомобілів, які ми хочемо відремонтувати та передати нашим бійцям.

- Ми надзвичайно вдячні небайдужим рівнянам, які долучаються до цієї благородної справи, - подякував Павло Алєксєєнко, - адже в умовах сьогодення така допомога є необхідною, тим паче, що у нас єдина мета – захистити цілісність та суверенність України.

Інна БЕРЕЗОВСЬКА,

СЗГ УМВС України

в Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Хмельниччині під час ...
Наступна новина: В Житомирській області ...

КОМЕНТАРІ