На Рівненщині правоохоронці розкрили вбивство пенсіонера

На Рівненщині правоохоронці розкрили вбивство пенсіонера

15.12.14 15:06 0 650
І вдень, і вночі оперативники карного розшуку Рівненського райвідділу спільно з колегами обласного управління міліції безперервно працювали над резонансною подією, що сталася у селі Нова Українка Рівненського району цього тижня. І врешті, кропітка праця дала позитивний результат – зловмисника знайдено, він зізнався у скоєному.

71-річного Василя у будинку за місцем проживання знайшов без ознак життя племінник померлого, 40-річний рівнянин Микола. Слідчо-оперативна група, яка одразу прибула на місце події, зафіксувала тілесні ушкодження у вигляді саден потиличної ділянки голови та рани нижньої губи. А згідно з довідкою судово-медичної експертизи стало відомо, що смерть пенсіонера настала в результаті механічної асфіксії.

— Відомості за даним фактом було внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 1 статті 115 Кримінального кодексу України (умисне вбивство), — повідомляє про хід справи начальник Рівненського райвідділу Ігор Денисюк. — У результаті проведених оперативно-розшукових заходів зловмисника вдалося встановити. Наразі йому оголошено про підозру у скоєнні кримінального правопорушення та обрано міру запобіжного заходу – тримання під вартою.

Душогубом виявився знайомий та «колега по чарці» 45-річний місцевий мешканець Сергій. Чоловік пояснив, що 5 грудня ввечері разом випивали. І, звичайно, не обійшлося без суперечки, яка переросла у бійку. Сергій виявився сильнішим, відповідно зумів повалити на підлогу Василя та перекрив йому рота та ніс. Коли побачив, що господаря будинку вдалося втихомирити, відразу пішов додому.

В ході проведення досудового розслідування також стало відомо, що чоловік уже двічі раніше був судимий.

Марія ЮСТИЦЬКА,

Рівненський РВ УМВС України

в Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: За крадіжку з аптеки ...
Наступна новина: Дільничні Ужгородського ...

КОМЕНТАРІ