У Рівненській області уклін та шана тим,хто подолав чорнобильську біду

У Рівненській області уклін та шана тим,хто подолав чорнобильську біду

15.12.14 15:45 0 683
14 грудня в Україні традиційно відзначається День вшанування ліквідаторів наслідків аварії на Чорнобильській АЕС. Ця катастрофа залишила значний відбиток на долях багатьох людей.

У боротьбі із ядерною стихією з перших хвилин встали сотні тисяч людей, серед яких були і представники органів внутрішніх справ. Вони не зі слів знають про той квітневий день 1986-го року. Служба в тих надскладних умовах стала випробуванням на мужність і моральну зрілість. Саме тут приходилося діяти за велінням почуття обов'язку та совісті. Ціною власного здоров'я та життя ліквідатори перемогли атомне лихо.

- Ми глибоко вдячні всім ліквідаторам, які проявили героїзм, самовідданість та мужність під час ліквідації техногенної катастрофи. Зробили все можливе, аби не допустити тяжких наслідків для людства. Цей подвиг назавжди залишиться у пам'яті багатьох поколінь, – стверджує начальник Здолбунівського РВ УМВС майор міліції Олександр Панасюк.

Керівництво районного відділу міліції висловлює щиру подяку пенсіонерам ОВС – ліквідаторам наслідків аварії: Антонюку Івану Михайловичу, Буцькому Володимиру Івановичу, Вакулі Віталію Яковичу, Кельнику Василю Анатолійовичу, Кизицькому Ігорю Йосиповичу, Максімцеву Володимиру Івановичу, Драці Василю Івановичу, Москалюку Володимиру Федоровичу, Цицюрі Петру Ростиславовичу, Грисюку Андрію Леонтійовичу, Погребняку Ярославу Михайловичу, Стафійчуку Петру Андрійовичу та Тимощуку Валерію Олександровичу.

Ми повинні пам'ятати та шанувати героїв, завдяки яким живемо. Низький уклін і шана всім тим, хто, не шкодуючи власних сил, здоров'я та життя, зробив гідний особистий внесок у подоланні наслідків глобальної катастрофи.

Ярослава Ногачевська,

Здолбунівський РВ УМВС

України в Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Вінничині під час ...
Наступна новина: В Житомирській області у ...

КОМЕНТАРІ