У Рівненській області сиротам допомогли стати на шлях свідомого вибору професії

У Рівненській області сиротам допомогли стати на шлях свідомого вибору професії

15.12.14 13:44 0 694
Тематичний круглий стіл із дітьми сиротами та їх опікунами «На шляху до свідомого вибору професії» відбувся 10 грудня у Костопільському районному центрі зайнятості.

Участь у роботі круглого столу взяли також соціальні партнери служби зайнятості – фахівці служби у справах дітей, відділу освіти райдержадміністрації, районного центру соціальних служб для молоді.

Заступник директора районного центру зайнятості Богдан Орлов акцентував увагу на важливості правильного вибору професії, який повинен враховувати і особливості людини, і потреби ринку праці. Цікавою та корисною для учасників була інформація фахівця служби у справах дітей райдержадміністрації Наталії Семещук, яка розповіла про соціальні пільги та матеріальну підтримку дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування. Докладно розповіла про атестацію та зовнішнє незалежне оцінювання при вступі до вишів фахівець відділу освіти райдержадміністрації Вікторія Пацурківська.

Після круглого столу учасники заходу пройшли діагностичне тестування щодо визначення своєї професійної спрямованості та отримали фахові поради стосовно вибору професії.

Про це повідомили у Рівненському міському центрі зайнятості
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львівській області під ...
Наступна новина: В Ужгороді проведено ...

КОМЕНТАРІ