На Житомирщині дільничні вилучили боєприпаси

На Житомирщині дільничні вилучили боєприпаси

15.12.14 13:06 0 723
У ході проведення операції «Зброя та вибухівка» працівники Коростишівського РВ УМВС Житомирщини, серед інших заходів, проводять перевірки власників мисливської зброї щодо дотримання ними обов'язкових умов її зберігання. Під час одного з таких візитів інспектори виявили у 36-річного жителя райцентру необліковані боєприпаси.

Під час перевірки умов зберігання зареєстрованої рушниці з'ясувалось, що у спеціально придбаному для таких потреб сейфі власник мисливської зброї тримає й набої. Щоправда, іншого калібру й, очевидно, до іншої зброї.

Чоловік не став пояснювати правоохоронцям їх походження та призначення. Втім у будь-якому разі патрони – 100 шт. калібру 5,6 мм та 16 шт. калібру 9 мм - були вилучені та направлені на дослідження до Науково-дослідного експертно-криміналістичного центру при УМВС.

- За вказаним фактом розпочато кримінальне провадження за ч.1 ст. 263 (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України - повідомив т.в.о. начальника Коростишівського РВ УМВС Юрій Дем'янець. – Встановлються усі обставини правопорушення.

Санкція вказаної статті за зберігання бойових припасів без передбаченого законом дозволу визначає покарання у вигляді позбавлення волі на термін від 3 до 7 років.

СЗГ УМВС України

в Житомирській області,

за повідомленням Коростишівського РВ
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Житомирській області ...
Наступна новина: У Львівській області ...

КОМЕНТАРІ